Opleidingscenter

Geo-IT als Trainingcenter

Geo-IT beschikt over een eigen opleidingslokaal te Antwerpen met volgende uitrusting:

  • 1 Opleidingslokaal
  • 10 Opleidings-PC’s
  • 2 Beamers
  • 8 laptops voor externe opleidingen
  • 1 Eetruimte

Geo-IT en KMO portefeuille

Geo-IT beschikt over een certifiering van KMO portefeuille met registratienummer DV.O101792.
Hierdoor kunt u vanaf 01/01/2017gebruik maken van de opleidingssubsidie die verstrekt wordt door de Vlaamse overheid.

Kleine ondernemingen sparen jaarlijks 10.000 euro uit met de kmo-portefeuille. Bij middelgrote ondernemingen loopt het bedrag op tot 15.000 euro. Weet u niet zeker of u een kleine of een middelgrote onderneming bent? Ontdek hier de categorieën.

Ons registratienummer voor opleidingen is : DV.O101792

LogoAutodeskATCGeo-IT als ATC-center

Geo-IT maakt deel uit van het ATC-netwerk (Autodesk Authorized Training Center).
Zo voorzien wij basisopleidingen en gevorderde opleidingen van Autodesk en andere producten op hoog niveau. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare opleidingen

Vanaf 3 deelnemers organiseert Geo-IT ook bedrijfsopleidingen op maat en specifiek samengestelde opleidingstrajecten.

 

LogoAutodeskACC

Geo-IT als ACC-center

Bij Geo-IT kan je terecht voor het behalen van een Autodesk Professional Certificaat of Autodesk User Certificaat van verschillende Autodesk producten.

Geo-IT is erkend als Certiport Authorized Testing Center. Wij kunnen u via deze weg begeleiden voor het behalen van een Autodesk Certificaat van www.certiport.com in ons opleidingslokaal.

Indien je een Autodesk Certification wenst te behalen neem gerust contact op.

 

logo_economie_tcm325-204527

Geo-IT bvba is erkend voor opleiding Landmeters – Experten.

Volgens artikel 14 van het koninklijk besluit van 15 december 2005, is de landmeter-expert verplicht zich op de hoogte te houden van de evolutie van de wetgeving, de technieken en de regels die betrekking hebben op de uitoefening van zijn beroep, door deel te nemen aan opleidingen die erkend zijnd door de Federale Raad, van ten minste twintig uur per jaar. Geo-IT is erkend voor ons volledige opleidingsaanbod voor de landmeter – expert, alsook voor onze seminaries en workshops. Vraag info voor het aantal erkende uren per opleiding via info@geoit.be.

 

ordearchitecten

Geo-IT bvba is erkend voor opleiding Architecten.

Het volgen van activiteiten in het kader van voortgezette vorming is momenteel nog vrijblijvend. Gezien de noodzaak voor de architect om zich voortdurend bij te scholen als sleutelfiguur in het bouwgebeuren in een steeds evoluerende markt, zal permanente vorming op termijn verplicht worden. Op dat moment worden de reeds geregistreerde punten overgedragen naar het nieuwe systeem.

De Vlaamse Raad van de Orde van Architecten heeft Geo-IT reeds erkend als organisator van permanente vorming voor architecten.

 

logo

Geo-IT bvba is erkend als opleidingscentrum door fvb-ffc Constructiv, het opleidingsfonds van de bouwsector.

Bedrijven en arbeiders van de sector (PC 124) krijgen financiële voordelen wanneer ze opleidingen volgen. Contacteer uw regionaal fvb-kantoor voor meer info: fvb.antwerpen@constructiv.be, tel. 03 224 78 10.

 

cevora

Geo-IT en CEVORA

CEVORA is een opleidingscenter van het aanvullend paritair comité voor bedienden (APCB of PC200). Dit comité overkoepelt 55.000 bedrijven, waarbij elk bedrijf jaarlijks een bijdrage stort. Met deze bijdrage kunnen de 404.000 bedienden uit deze bedrijven gratis opleiding volgen bij Cevora. Indien u kiest voor CAD/BIM opleiding via CEVORA kom je automatisch bij Geo-IT.