Overslaan en naar de inhoud gaan

Graag uitnodigen we u uit voor onze Geo-IT GIS™ Infodag op 10 september ’19.

U weet nog van vorige edities dat dit een dag is in een aangenaam kader boordevol interessante informatie over de Geo-IT GIS™ toepassingen. U maakt er kennis met het Geo-IT GIS™ team en met andere Geo-IT GIS™ gebruikers.

Geo-IT GIS™ het de meest gebruikte web-gebaseerde GIS bij steden en gemeenten in Vlaanderen.

We willen ons dit jaar focussen op samenwerkingen met externe partijen en op automatisatie van GIS processen. Wat staat er op het programma?

U kan zich aanmelden voor deelname via "inschrijven" hieronder.

In afwachting van 10 september kan u ons steeds contacteren om informatie te ontvangen over een specifieke module of koppeling. Indien gewenst komen we ook graag langs voor een demonstratie.

10 september 2019 08:45–17:00

Not accepting new registrations

Informatie aanvragen

Inloggen


Nieuw account aanmaken

Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem worden naar dit adres gestuurd. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Het wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord aanvraagt of als u per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws of mededelingen.
Geef in beide velden een wachtwoord op voor het nieuwe account.
Beleid Status Constraint
There are no constraints for the selected user roles
How do you prefer to get notification e-mails
Contactinstellingen
Andere gebruikers mogen u een e-mail sturen via een persoonlijk contactformulier dat uw e-mailadres verborgen houdt. Let op dat sommige bevoegde gebruikers zoals beheerders toch contact met u op kunnen nemen, ongeacht deze instelling.
Customer information
Adres