Overslaan en naar de inhoud gaan
22 oktober 2019 14:00–17:00

Tijdens deze gratis infosessie overlopen we BIM 360 DocBIM 360 Design & BIM 360 Coordinate.

Deze twee modules BIM 360 Design en BIM 360 Coordinate in het BIM 360-platform bovenop BIM 360 Docs bieden u extra mogelijkheden:

BIM 360 Design

BIM 360 Design is een module binnen het BIM 360-platform voor ontwerpers waarbij je samen kan modelleren met anderen aan al dan niet gelinkte centrale modellen in de cloud.

Verbeterde machtigingen in BIM 360 zorgen ervoor dat individuele ontwerpteams in hun eigen ruimte kunnen modelleren, gekoppeld aan externe ontwerpteams, elk in hun eigen ontwerpruimte. Een project-tijdlijn communiceert visueel de uitwisseling van resultaten tussen de ontwerpteams.

Dankzij een geautomatiseerde en actuele weergave kan iedereen in het projectteam, zelfs degenen die niet met Revit werken, de status van het ontwerp raadplegen en zien hoe die status in de loop der tijd is veranderd.

Klik hier voor een online demo. 

BIM 360 Coordinate

BIM 360 Coordinate is ook een module binnen het BIM 360 platform voor het coördineren van de verschillende aspectmodellen na het ontwerp en vóór de uitvoeringsfase.

Dankzij BIM 360 Coordinate beschik je over een gedeelde ruimte op het BIM 360-platform om verschillende aspectmodellen samen te voegen in RVT, DWG en IFC formaat.

BIM 360 Coordinate zal automatisch conflicten opsommen in een matrix die je als BIM-coördinator kan overlopen, valideren en communiceren.


Na deze validatie en communicatie kan elke deelnemer een verbeterd model uploaden.

Klik hier voor een online demo.

Met BIM 360 Coordinate heb je ook toegang tot BIM 360 Docs en Navisworks.
Navisworks BIM 360 maakt het mogelijk issues te communiceren via de Navisworks BIM 360 issue app.
 

 

Overview van BIM 360 Coordinate:

 

Geen voorkennis

Inschrijven mogelijk.

Informatie aanvragen

Inloggen


Nieuw account aanmaken

Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem worden naar dit adres gestuurd. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Het wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord aanvraagt of als u per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws of mededelingen.
Geef in beide velden een wachtwoord op voor het nieuwe account.
Beleid Status Constraint
There are no constraints for the selected user roles
How do you prefer to get notification e-mails
Contactinstellingen
Andere gebruikers mogen u een e-mail sturen via een persoonlijk contactformulier dat uw e-mailadres verborgen houdt. Let op dat sommige bevoegde gebruikers zoals beheerders toch contact met u op kunnen nemen, ongeacht deze instelling.
Klant
Adres