Overslaan en naar de inhoud gaan
29 oktober 2020 10:00–12:00
 
 

Wij nodigen u uit voor een gratis informatiesessie over onze software voor het beheer van lastenboeken en meetstaten: Geo-IT LastenboekLink.

Het vindt plaats op dinsdag 29 oktober 2020 om 10 uur in onze lokalen te Antwerpen Berchem, Potvlietlaan 5B (aan afrit Borgerhout van de Antwerpse Ring, direct aan station Antwerpen Berchem).

U kan de infosessie live volgen of vanop afstand via TEAMS. Zodra uw registratie is gevalideerd, ontvangt u een verbindingslink waarmee u op afstand kunt deelnemen aan de conferentie.

Deze infosessie is bedoeld voor architecten, ontwerpers en projecteigenaars,.... Iedereen die betrokken is bij opmaak, beheer van lastenboeken en meetstaten.


Uitgebreide informatie over onze LastenboekLink software vindt u hier.

Inschrijven mogelijk.

Informatie aanvragen

Inloggen


Nieuw account aanmaken

Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem worden naar dit adres gestuurd. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Het wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord aanvraagt of als u per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws of mededelingen.
Geef in beide velden een wachtwoord op voor het nieuwe account.
Beleid Status Constraint
There are no constraints for the selected user roles
How do you prefer to get notification e-mails
Contactinstellingen
Andere gebruikers mogen u een e-mail sturen via een persoonlijk contactformulier dat uw e-mailadres verborgen houdt. Let op dat sommige bevoegde gebruikers zoals beheerders toch contact met u op kunnen nemen, ongeacht deze instelling.
Customer information
Adres