Overslaan en naar de inhoud gaan
26 april 2021 09:00–16:30

PostgreSQL – PostGIS is een uiterst krachtig open source databank management systeem dat wereldwijd gebruikt wordt voor het opslaan, beheren en analyseren van geografische informatie volgens de OpenGIS standaarden. Als inleiding leert u werken met opslag van data in tabellen volgens databankrichtlijnen en opvragen en bewerken van opgeslagen data via SQL.


Cursusinhoud

Opbouwen van relationele databanken

Gegevens wijzigen en bevragen met SQL

OpenGIS standaarden en specificaties

Tip: in de volgende opleiding wordt dieper ingegaan op het werken met SQL en wordt de kennis uitgebreid tot het opslaan en bewerken van geometrische gegevens.

  • Basis PC-vaardigheden
  • Basiskennis MS Office

Inschrijven mogelijk.

Informatie aanvragen

Inloggen


Nieuw account aanmaken

Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem worden naar dit adres gestuurd. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Het wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord aanvraagt of als u per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws of mededelingen.
Geef in beide velden een wachtwoord op voor het nieuwe account.
Beleid Status Constraint
There are no constraints for the selected user roles
How do you prefer to get notification e-mails
Contactinstellingen
Andere gebruikers mogen u een e-mail sturen via een persoonlijk contactformulier dat uw e-mailadres verborgen houdt. Let op dat sommige bevoegde gebruikers zoals beheerders toch contact met u op kunnen nemen, ongeacht deze instelling.
Customer information
Adres