Overslaan en naar de inhoud gaan
26 maart 2021 14:00–15:00

Webinar 26/03/2021: Autodesk Build en Autodesk TakeOff

Autodesk Build en Autodesk TakeOff zijn twee nieuwe onderdelen van het Nieuwe unified platform "Autodesk Construction Cloud".

Tijdens dit gratis webinar overlopen wij de mogelijkheden van dit nieuwe platform, met een focus naar de constructie-wereld.

AutodeskBuild.png

Op 04/03 presenteren wij voor de Design-wereld de producten Autodesk Docs, Autodesk BIM Collaborate en Autodesk BIM Collaborate Pro. Op 26/03 presenteren wij voor de constructie-wereld de producten Autodesk Build en Autodesk TakeOff.

Autodesk Build

Deze nieuwe Autodesk Build combineert de voordelen van BIM 360 Build met PlanGrid. 

Autodesk TakeOff

Zowel de calculator als werkvoorbereider kan met Autodesk TakeOff hoeveelheden bepalen in 2D alsook 3D. Zo kan het 3D model gebruikt worden voor het bepalen van hoeveelheden, aangevuld met hoeveelheden uit 2D sheets.  

 

U kan zich gratis inschrijven via het bovenstaande tabblad "inschrijven" en het invulvormulier "Informatie aanvragen"

Er is geen voorkennis vereist.

Inschrijven mogelijk.

Informatie aanvragen

Inloggen


Nieuw account aanmaken

Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem worden naar dit adres gestuurd. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Het wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord aanvraagt of als u per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws of mededelingen.
Geef in beide velden een wachtwoord op voor het nieuwe account.
Beleid Status Constraint
There are no constraints for the selected user roles
How do you prefer to get notification e-mails
Contactinstellingen
Andere gebruikers mogen u een e-mail sturen via een persoonlijk contactformulier dat uw e-mailadres verborgen houdt. Let op dat sommige bevoegde gebruikers zoals beheerders toch contact met u op kunnen nemen, ongeacht deze instelling.
Customer information
Adres