Overslaan en naar de inhoud gaan
4 maart 2021 14:00–15:00

Webinar 04/03/2021: Autodesk Docs en Autodesk BIM Collaborate Pro 

Met het nieuwe unified platform "Autodesk Construction Cloud" bekomen vele gebruikers nu naast BIM 360 ook toegang tot het nieuwe platform met Autodesk Docs en Autodesk BIM Collaborate Pro.

Zo zullen de gebruikers van een AEC Collection toegang hebben tot het nieuwe Autodesk Docs en BIM 360 Docs alsook de huidige gebruikers van BIM 360 Design kunnen beschikken over de functionaliteiten van Autodesk BIM Collaborate Pro en BIM 360 Design.

Van zodra je beschikt over Autodesk BIM Collaborate Pro kan je als Revit modelleur, Civil 3D of Plant 3D ontwerper samenwerken met andere, zonder ingewikkelde opzet van IT infrastructuren. De voornaamste nieuwigheid is dat je nu ook beschikt over een coordinatieruimte met extra communicatiemogelijkheden en clashdetectie.

Bijkomend is het een groot voordeel dat andere betrokken projectleden, zoals bouwheer, architect of projectleider ook de status van een project eenvoudig kunnen opvolgen, al dan niet met hun eigen Autodesk Build of Autodesk BIM Collaborate licentie.

Tijdens deze gratis online infosessie overlopen we hoe je met Autodesk Docs en Autodesk BIM Collaborate Pro vlot kan samenwerken aan BIM projecten.

 

bim-collaborate-pro

Op 04/03 presenteren wij voor de Design-wereld de producten Autodesk Docs, Autodesk BIM Collaborate en Autodesk BIM Collaborate Pro. Op 26/03 presenteren wij voor de constructie-wereld de producten Autodesk Build en Autodesk TakeOff.

Autodesk Docs

Gebruikers van een AEC Collection beschikken sinds kort ook over de cloudservice Autodesk Docs dat het nieuwe CDE platform is van Autodesk Construction Cloud. We zullen de voordelen van dit CDE platform voor de design wereld toelichten in een korte demo.

Autodesk BIM Collaborate Pro

Autodesk BIM Collaborate Pro (voorheen gekend als BIM 360 Design) is een module binnen het Autodesk Construction Cloud waar ontwerpers samen modelleren aan (al dan niet gelinkte) centrale modellen in de cloud in combinatie met Revit, Civil 3D of Plant 3D.

Door het instellen van machtigingen in projecten op Autodesk Docs of BIM 360 Docs bekomen de Revit, Civil 3D en Plant 3D ontwerpers een afgeschermde ruimte om te modelleren. Deze ruimte kan gekoppeld zijn met uw eigen collega's en/of externe ontwerpteams. Dankzij een overzichtelijke tijdlijn bekom je steeds een overzicht van de uitgewisselde resultaten tussen de verschilllende ontwerpteams.

Met een online weergave van het model of tekening kan iedereen in het projectteam, zelfs degenen die niet met Revit of Civil 3D werken, de status van het ontwerp raadplegen en zien hoe het evolueert. Welke versie online zichtbaar komt kunnen de ontwerpers zelf bepalen. 

 

Je kan u inschrijven via het bovenstaande tabblad "inschrijven" en het invulvormulier "Informatie aanvragen"

Er is geen voorkennis vereist

Inschrijven mogelijk.

Informatie aanvragen

Inloggen


Nieuw account aanmaken

Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem worden naar dit adres gestuurd. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Het wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord aanvraagt of als u per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws of mededelingen.
Geef in beide velden een wachtwoord op voor het nieuwe account.
Beleid Status Constraint
There are no constraints for the selected user roles
How do you prefer to get notification e-mails
Contactinstellingen
Andere gebruikers mogen u een e-mail sturen via een persoonlijk contactformulier dat uw e-mailadres verborgen houdt. Let op dat sommige bevoegde gebruikers zoals beheerders toch contact met u op kunnen nemen, ongeacht deze instelling.
Customer information
Adres