Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit jaar doen we geen live launchevent te Brasschaat wegens corona maatregelen. Met dit webinar als één van de verschillende webinars in oktober kan je alsnog kennis maken met de nieuwe ontwikkelingen van Autodesk en Geo-IT.

Bij dit webinar ligt de focus op BIM voor constructie en de uitdagingen die zich voordoen bij de verschillende fazes in het bouwproces.

8 oktober 2020 10:00–11:30

Agenda:

  • Visie van Autodesk op de constructiewereld:    (Gepresenteerd door Ben De Swaef van Autodesk Construction)

    • Uitdagingen en mogelijkheden tijdens de verschillende fazes in een bouwproces. 

    • Van werfvoorbereiding naar uitvoering naar oplevering tot FM.

  • BIM 360 Issues (meldingen) aanmaken en bewerken vanuit BIM 360, Revit, NavisWorks en Assemble. Dankzij deze nieuwe feature kan je meldingen communiceren binnen uw verschillende desktop toepassingen en centraal beheren op BIM 360.

  • BIM 360 Build met Assets als nieuwe feature voor het opvolgen van BIM elementen tijdens de werken. Dankzij deze bijkomende data gerelateerd aan het BIM model, aangevuld tijdens de werken, bekom je een sterk vereikt BIM model. Dit BIM model vormt de ideale dataset voor oplevering alsook voor overdracht aan de beheerder van het gebouw.

  • NIEUW: Autodesk Assemble is een cloud gebaseerde oplossing waarmee bouwteams vorm kunnen geven aan de BIM informatie door deze te filteren, conditioneren en aan te vullen zodat ze rechtstreeks gebruikt kan worden in alle belangrijke deelprocessen tijdens de preconstructie- en constructiefases zoals calculatie, werkvoorbereiding, project management, change management, werfcoördinatie en planning.

 

 

Geen voorkennis vereist

Inschrijven mogelijk.

Informatie aanvragen

Inloggen


Nieuw account aanmaken

Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem worden naar dit adres gestuurd. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Het wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord aanvraagt of als u per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws of mededelingen.
Geef in beide velden een wachtwoord op voor het nieuwe account.
Beleid Status Constraint
There are no constraints for the selected user roles
How do you prefer to get notification e-mails
Contactinstellingen
Andere gebruikers mogen u een e-mail sturen via een persoonlijk contactformulier dat uw e-mailadres verborgen houdt. Let op dat sommige bevoegde gebruikers zoals beheerders toch contact met u op kunnen nemen, ongeacht deze instelling.
Customer information
Adres