Opleiding in ons lokaal of via videoconferentie
 

Als u inschrijft voor een opleiding kan u deze komen volgen in hele dagen in ons opleidingslokaal en halve dagen via live video conference.

 • Halve dagen opleiding = via video conference
 • Hele dagen = naar keuze via video conference of live in ons opleidingslokaal

We ontvangen de cursisten voor onze opleidingen in onze kantoren te Antwerpen en te Brussel in de meest veilige omstandigheden en voorzien hydro-alcoholische gels aan de inkombalie en in de refter en ventilatie van de leslokalen met frisse buitenlucht.

Wie opleiding volgt via video conference met onze Skype for business of MS Teams account, krijgt toegang tot de computer van de lesgever met live camera en kan interactief vragen stellen tijdens de les. De lesgever mailt u de handleiding en de data voor de oefeningen. U bent volop betrokken bij de les en u heeft enkel internet verbinding nodig.

GEO-IT BESCHIKT OVER 3 OPLEIDINGSLOKALEN
Twee van deze opleidingslokalen bevinden zich in Antwerpen en 1 in Brussel:

 • Deze lokalen zijn uitgerust met degelijke opleidings-PC's, voorzien van de nodige software.
 • We werken we steeds met kleine opleidingsgroepen van 3 tot 12 personen.
 • Onze docenten behoren tot de top van CAD/BIM/GIS-specialisten in de Benelux.

Zo kunnen u en uw medewerkers de training volgen onder de beste omstandigheden!


Learning Partner

Geo-IT is een Autodesk Learning Partner. Wij zijn door Autodesk erkend als Authorised Training Center, Authorised Academic Partner & Authorised Certification Center.


Authorised Training Center

Authorised Training Centers leveren hoogwaardige leerervaringen aan klanten en opleiders. Onze uitgebreide trainingscursussen helpen u uw productkennis te vergroten, u voor te bereiden op certificeringsexamens en uw carrièredoelen te bereiken. Onze trainingscentra zijn erkend door Autodesk en beschikken over een professionele staf van Autodesk Certified Instructors die erkend zijn door de wereldwijde Autodesk Learning Partner community.


Authorised Certification Center

Geo-IT is Autodesk Authorized Certification Center. Zo is Geo-IT ook een Certiport Authorized Testing Center waar je terecht kan voor het behalen van onderstaande ACP (Autodesk Certified Profesional exams).

 • Autodesk Certified Professional in AutoCAD for Design and Drafting
 • Autodesk Certified Professional in Revit for Architectural Design
 • Autodesk Certified Professional in Revit for Structural Design
 • Autodesk Certified Professional in Civil 3D for Infrastructure Design
 • Autodesk Certified Professional in Inventor for Mechanical Design
 • Autodesk Certified Associate in CAD for Mechanical Design

Klik hier voor een beschikbare datum voor het behalen van een ACP .


Authorised Academic Partner

Geo-IT is Autodesk Authorized Academic Partner. Wij bieden training en voorbereiding op certificeringsexamens voor docenten en studenten op de campus van onderwijsinstellingen, of rechtstreeks in onze kantoren.


SketchUp Authorized Reseller

Geo-IT is erkend SketchUp Reseller met een gepersonaliseerde service van het hoogste kwalificatieniveau. Mede dankzij onze expertise in de verkoop, licentiebeheer, implementatie en ondersteuning van elk SketchUp product.


SketchUp Authorized Training

Geo-IT biedt SketchUp trainingen van hoge kwaliteit met afstemming op de noden van de cursisten. Elke opleiding wordt gegeven door onze eigen gecertificeerde instructeurs, die ook de opleidingen voorzien voor de Confederatie Bouw.


KMO

Geo-IT beschikt over een certificering van KMO portefeuille met registratienummer DV.O101792. Hierdoor kunt u vanaf 01/01/2017 gebruik maken van de opleidingssubsidie die verstrekt wordt door de Vlaamse overheid. De kmo-portefeuille wordt bijgestuurd vanaf 1 december 2019. Vanaf dat moment kan een kleine onderneming 30% steun genieten, een middelgrote onderneming 20% steun. Vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun. Weet u niet zeker of u een kleine of een middelgrote onderneming bent? Ontdek hier de categorieën. Ons registratienummer voor opleidingen is : DV.O101792.


CEFORA
Alle opleidingen uit onze kalender zijn gratis voor werknemers van pc200. Als u zich inschrijft voor een :

 • Halve dagen opleiding = via video conference
 • Hele dagen = live in ons opleidingslokaal

LANDM

Opleidingsuren Landmeters - Experten
Volgens artikel 14 van het koninklijk besluit van 15 december 2005, is de landmeter-expert verplicht zich op de hoogte te houden van de evolutie van de wetgeving, de technieken en de regels die betrekking hebben op de uitoefening van zijn beroep, door deel te nemen aan opleidingen die erkend zijnd door de Federale Raad, van ten minste twintig uur per jaar. Geo-IT is erkend voor ons volledige opleidingsaanbod voor de landmeter - expert, alsook voor onze seminaries en workshops. Vraag hier info voor het aantal erkende uren per opleiding.


ORD

Permanente vorming Orde van Architecten
Het volgen van activiteiten in het kader van voortgezette vorming is momenteel nog vrijblijvend. Gezien de noodzaak voor de architect om zich voortdurend bij te scholen als sleutelfiguur in het bouwgebeuren in een steeds evoluerende markt, zal permanente vorming op termijn verplicht worden. Op dat moment worden de reeds geregistreerde punten overgedragen naar het nieuwe systeem. De Vlaamse Raad van de Orde van Architecten heeft Geo-IT reeds erkend als organisator van permanente vorming voor architecten.