Opleiding in ons lokaal of via videoconferentie

Als u inschrijft voor een opleiding kan u deze volgen in ons opleidingslokaal of via live video conference.

Wie de opleiding live volgt in ons opleidingslokaal bekomt een live interactie met de lesgever en kan gebruik maken van onze opleidingsPC's voorzien van nodige software. 

Wie de opleiding volgt via video conference met onze MS Teams account, kan deelnemen via de camera van de lesgever en kan interactief vragen stellen tijdens de les. De lesgever mailt u net voor aanvang van de opleiding, de handleiding en eventuele data voor oefeningen. De minimum vereisten zijn een internetverbinding alsook dient u zelf over de betreffende software van de opleiding op uw eigen PC te beschikken.


Geo-IT beschikt over vier opleidingslokalen

 

Drie van deze 4 opleidingslokalen bevinden zich in Antwerpen en 1 in Brussel:

 • Deze lokalen zijn uitgerust met degelijke opleidings-PC's, voorzien van de nodige software.
 • We werken steeds met kleine opleidingsgroepen van 3 tot 12 personen.
 • Onze docenten behoren tot de top van CAD/BIM/GIS-specialisten in de Benelux.

Zo kunnen u en uw medewerkers de training volgen onder de beste omstandigheden!


Learning Partner

Geo-IT is een Autodesk Learning Partner. Wij zijn door Autodesk erkend als Authorised Training Center, Authorised Academic Partner & Authorised Certification Center.


Authorised Training Center

Authorised Training Centers leveren hoogwaardige leerervaringen aan klanten en opleiders. Onze uitgebreide trainingscursussen helpen u uw productkennis te vergroten, u voor te bereiden op certificeringsexamens en uw carrièredoelen te bereiken. Onze trainingscentra zijn erkend door Autodesk en beschikken over een professionele staf van Autodesk Certified Instructors die erkend zijn door de wereldwijde Autodesk Learning Partner community.


Authorised Certification Center

Geo-IT is Autodesk Authorized Certification Center. Zo is Geo-IT ook een Certiport Authorized Testing Center waar je terecht kan voor het behalen van onderstaande ACP (Autodesk Certified Profesional exams).

 • Autodesk Certified Professional in AutoCAD for Design and Drafting
 • Autodesk Certified Professional in Revit for Architectural Design
 • Autodesk Certified Professional in Revit for Structural Design
 • Autodesk Certified Professional in Civil 3D for Infrastructure Design
 • Autodesk Certified Professional in Inventor for Mechanical Design
 • Autodesk Certified Associate in CAD for Mechanical Design

Er zijn twee soorten examens:

Autodesk gecertificeerde gebruiker (ACU):
Het ACU-examen is bedoeld voor nieuwe gebruikers. Het bestaat uit meerkeuzevragen over de vaardigheden van de gebruiker. Voordat u het ACU-examen aflegt, moet u de software ten minste 50 uur hebben gebruikt.
Duur: 50 tot 75 minuten

Autodesk Certified Professional (ACP):
Het ACP examen certificeert een volledig begrip van de software. De vragen zijn gericht op het maken en bewerken van gegevensbestanden, met meerkeuzevragen. Voordat u het ACP examen aflegt, moet u de software ten minste 400 uur hebben gebruikt.
Het voordeel van een professionele certificering is dat het bewijst dat u de software beheerst. Dit certificaat kan u helpen om een interne promotie te krijgen of kan zeer nuttig zijn bij het zoeken naar een nieuwe baan.
Duur: 120 minuten
 

Klik hier voor een beschikbare datum voor het behalen van een ACP .


Authorised Academic Partner

Geo-IT is Autodesk Authorized Academic Partner. Wij bieden training en voorbereiding op certificeringsexamens voor docenten en studenten op de campus van onderwijsinstellingen, of rechtstreeks in onze kantoren.


Autodesk Developer

Geo-IT is een door Autodesk Authorized Developer. Hierdoor beschikken wij reeds in een vroeg stadium over extra informatie en recources omtrent nieuwe realeases van Autodesk software en hun API's.


Elite Partner

Geo-IT is een Autodesk Construction Cloud Elite Partner.
Dit toont aan dat wij beschikken over de nodige kennis voor het verdelen, trainen en implementeren van de verschillende ACC-producten. Het Elite Partner program geeft ons extra toegang tot verschillende Autodesk resources.


SketchUp Authorized Reseller

Geo-IT is erkend SketchUp Reseller met een gepersonaliseerde service van het hoogste kwalificatieniveau. Mede dankzij onze expertise in de verkoop, licentiebeheer, implementatie en ondersteuning van elk SketchUp product.


SketchUp Authorized Training

Geo-IT biedt SketchUp trainingen van hoge kwaliteit met afstemming op de noden van de cursisten. Elke opleiding wordt gegeven door onze eigen gecertificeerde instructeurs, die ook de opleidingen voorzien voor de Confederatie Bouw.


KMO

Geo-IT beschikt over een certificering van KMO portefeuille met registratienummer DV.O101792. Hierdoor kunt u vanaf 01/01/2017 gebruik maken van opleidingssubsidie die verstrekt wordt door de Vlaamse overheid indien de opleiding in functie is van, of relevant voor de activiteiten van de respectievelijke KMO. Een kleine onderneming kan tot 30% steun genieten en een middelgrote onderneming 20% met een maximum steunplafond per jaar van 7.500 euro. Weet u niet zeker of u een kleine of een middelgrote onderneming bent? Ontdek hier de categorieën. Let erop dat je de steunmaatregel tijdig aanvraagt voor aanvang van de opleiding of tot maximum 14 dagen na de eerste opleidingsdag. Ons registratienummer voor opleidingen is : DV.O101792.


CEFORA
CEFORA is een opleidingscentrum van het Paritair Aanvullend Comité voor de Werknemers (APCB of PC200). De meeste opleidingen in onze kalender zijn gratis voor CP200-werknemers (de kosten van deze opleidingen worden volledig gedekt door CEFORA).

De Commission Paritaire Auxiliaire pour Employés (CPAE of CP200) verenigt ongeveer 60.000 bedrijven, die elk een jaarlijkse bijdrage betalen. Dankzij deze financiële bijdrage kunnen 500.000 werknemers gratis opleiding krijgen van Cefora. Dit biedt werkgevers en werknemersorganisaties de kans om de kennis en vaardigheden van hun werknemers te verbeteren.

Als u zich inschrijft voor een :

 • Halve dagen opleiding = via video conference
 • Hele dagen = live in ons opleidingslokaal

Meer informatie over de voorwaarden: https://www.cevora.be/nl/opleidingen/voorwaarden


 

Geo-IT beschikt over WSE-kwaliteitsregistratie KDB000000620 als opleidings dienstverlener binnen het beleidsdomein Werk en Sociale Economie, VDAB en Syntra Vlaanderen.


LANDM

Opleidingsuren Landmeters - Experten
Volgens artikel 14 van het koninklijk besluit van 15 december 2005, is de landmeter-expert verplicht zich op de hoogte te houden van de evolutie van de wetgeving, de technieken en de regels die betrekking hebben op de uitoefening van zijn beroep, door deel te nemen aan opleidingen die erkend zijnd door de Federale Raad, van ten minste twintig uur per jaar. Geo-IT is erkend voor ons volledige opleidingsaanbod voor de landmeter - expert. Vraag hier info voor het aantal erkende uren per opleiding.


ORD

Permanente vorming Orde van Architecten
Het volgen van activiteiten in het kader van voortgezette vorming is momenteel nog vrijblijvend. Gezien de noodzaak voor de architect om zich voortdurend bij te scholen als sleutelfiguur in het bouwgebeuren in een steeds evoluerende markt, zal permanente vorming op termijn verplicht worden. De Vlaamse Raad van de Orde van Architecten heeft Geo-IT reeds erkend als organisator van permanente vorming voor architecten.