Opleiding in ons lokaal of via videoconferentie
 

Als u inschrijft voor een opleiding kan u deze komen volgen in ons opleidingslokaal ofwel op dezelfde dag via live video conference.

Wij verwelkomen onze cursisten in onze kantoren te Antwerpen en te Brussel in de meest veilige omstandigheden:

  • Bij het betreden van het kantoor wordt met een contactloze thermometer de lichaamstemperatuur gemeten om toegang te krijgen.
  • Per deelnemer wordt er één gratis mondmasker per training aangeboden.
  • Bij een kleinere groep is het dragen van een mondmasker optioneel. Wordt in het opleidingslokaal de sociale afstand mogelijks minder dan 1,5 meter, dan is het dragen van een mondmasker voor iedereen verplicht.
  • Voor het regelmatig wassen van de handen zijn hydro-alcoholische gels en wegwerpzakdoeken ter beschikking.
  • De leslokalen worden geventileerd met frisse buitenlucht.
  • Na elke training wordt desinfectie met alcohol van toetsenbord en bureaublad uitgevoerd.

Wie opleiding volgt via video conference met onze Skype for business of MS Teams account, krijgt toegang tot de computer van de lesgever met live camera en kan interactief vragen stellen tijdens de les. De lesgever mailt u de handleiding en de data voor de oefeningen. U bent volop betrokken bij de les en u heeft enkel internet verbinding nodig.


Geo-IT beschikt over 3 opleidingslokalen.

Twee van deze opleidingslokalen bevinden zich in Antwerpen en 1 in Brussel:

  • Deze lokalen zijn uitgerust met degelijke opleidings-PC's, voorzien van de nodige software.
  • We werken we steeds met kleine opleidingsgroepen van 3 tot 12 personen.
  • Onze docenten behoren tot de top van CAD/BIM/GIS-specialisten in de Benelux.

Zo kunnen u en uw medewerkers de training onder de beste omstandigheden volgen!


KMO Portefeuille

Geo-IT beschikt over een certificering van KMO portefeuille met registratienummer DV.O101792. Hierdoor kunt u vanaf 01/01/2017 gebruik maken van de opleidingssubsidie die verstrekt wordt door de Vlaamse overheid. De kmo-portefeuille wordt bijgestuurd vanaf 1 december 2019. Vanaf dat moment kan een kleine onderneming 30% steun genieten, een middelgrote onderneming 20% steun. Vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun. Weet u niet zeker of u een kleine of een middelgrote onderneming bent? Ontdek hier de categorieën. Ons registratienummer voor opleidingen is : DV.O101792.

 


Autodesk Authorized Training Center

Geo-IT maakt deel uit van het ATC-netwerk (Autodesk Authorized Training Center).
Zo voorzien wij basisopleidingen en gevorderde opleidingen op hoog niveau, voor producten van Autodesk en meer. 
Klik hier voor een overzicht van de beschikbare opleidingen.

Geo-IT organiseert ook (bedrijfs-)opleidingen op maat en specifiek samengestelde opleidingstrajecten.

atc acc

Bij Geo-IT kan je terecht voor het behalen van een Autodesk Professional Certificaat of Autodesk User Certificaat van verschillende Autodesk producten. Geo-IT is erkend als Certiport Authorized Testing Center. Wij kunnen u via deze weg begeleiden voor het behalen van een Autodesk Certificaat van www.certiport.com in ons opleidingslokaal. 


Opleidingsuren Landmeters - Experten.

Volgens artikel 14 van het koninklijk besluit van 15 december 2005, is de landmeter-expert verplicht zich op de hoogte te houden van de evolutie van de wetgeving, de technieken en de regels die betrekking hebben op de uitoefening van zijn beroep, door deel te nemen aan opleidingen die erkend zijnd door de Federale Raad, van ten minste twintig uur per jaar. Geo-IT is erkend voor ons volledige opleidingsaanbod voor de landmeter - expert, alsook voor onze seminaries en workshops. Vraag hier info voor het aantal erkende uren per opleiding.


Permanente vorming Orde van Architecten

Het volgen van activiteiten in het kader van voortgezette vorming is momenteel nog vrijblijvend. Gezien de noodzaak voor de architect om zich voortdurend bij te scholen als sleutelfiguur in het bouwgebeuren in een steeds evoluerende markt, zal permanente vorming op termijn verplicht worden. Op dat moment worden de reeds geregistreerde punten overgedragen naar het nieuwe systeem. De Vlaamse Raad van de Orde van Architecten heeft Geo-IT reeds erkend als organisator van permanente vorming voor architecten.


CEVORA Incompany opleiding

CEVORA is een opleidingscenter van het aanvullend paritair comité voor bedienden (APCB of PC200). Dit comité overkoepelt 55.000 bedrijven, waarbij elk bedrijf jaarlijks een bijdrage stort. Met deze bijdrage kunnen de 404.000 bedienden uit deze bedrijven gratis opleiding volgen bij Cevora. Indien u kiest voor CAD/BIM opleiding via CEVORA kom je automatisch bij Geo-IT.

cevora