Referenties

Miniatuurvoorbeeld

Van Roey Groep

Van Roey Groep werkt met Revit, NavisWorks, Civil 3D en BIM360 voor het toepassen van BIM in hun DBM projecten.

Zo wordt BIM360 Design ingezet voor het werken met verschillende partijen aan central models die zich bevinden op Autodesk servers.

Geo-IT ondersteunt Van Roey Groep dan ook bij het gebruik van deze toepassingen in de vorm van opleidingen, support en consultancy.

Miniatuurvoorbeeld

Jan De Nul

Jan De Nul werkt al jaren met Autodesk Civil 3D binnen de studiedienst voor zowel natte infrastructuur als droge infrastructuur. Daarnaast wordt Autodesk Revit ingezet voor het toepassen van BIM voor infrastructuur en gebouwen. Jan De Nul beschikt ook over een visualisatieafdeling die dankzij 3ds Max erin slaagt hoogwaardige visualisaties en animaties te maken van toekomstige projecten. Sinds kort wordt ook InfraWorks ingezet om in een vroeg stadium ontwerpvoorstellen op te maken.

 

Miniatuurvoorbeeld

BAM Belgium

Geo-IT voorziet support te BAM Belgium. Zo voorzien wij support bij het toepassen van Civil 3D, InfraWorks en Revit in lopende projecten. Dit kan gaan van .NET ontwikkelingen op Revit en BIM360 tot InfraWorks Consultancy.

Miniatuurvoorbeeld

Sicoplan

Sicoplan kiest resoluut voor nieuwe technologie en BIM voor het ontwikkelen en installeren van procesapparatuur voor de productie van spaanplaat, MDF-, OSB- en vezelisolatieplaten. Zo verwerken zij laserscan's met Recap Pro en brengen deze inzichtelijk met NavisWorks. Dankzij NavisWorks hebben ze dan een volledig overzicht van de met Inventor ontworpen installaties ingepast in een gescande bestaande infrastructuur.

Miniatuurvoorbeeld

Aertssen

Aannemingsbedrijf Aertssen gebruikt Civil3D voor het verwerken van landmeetgegevens tot een tekening met terreinmodel.

Daarnaast gebruiken zij de Weg- en Rioleringsontwerp tools van Civil3D voor het ontwerpen van infrastructuurwerken. Vooral het dynamisch aanmaken van terreinmodellen met hun volumeberekeningen als resultaat is een grote meerwaarde voor Aertssen. Ontworpen terreinmodellen worden geëxporteerd naar de graafmachines die uitgerust zijn met machinesturing.

 

Miniatuurvoorbeeld

Regie der Gebouwen

Regie der Gebouwen doet via het raamcontract een beroep op Geo-IT voor het beheer van de licenties, BIM opleidingen en BIM consultancy. 

Zo werkt Geo-IT mee aan een Revit template en wordt er ook een moederlastenboek opgesteld volgens SfB codering in Geo-IT LastenboekLink. Geo-IT migreert daarnaast ook documenten op Buzzsaw naar BIM360 Docs.

Miniatuurvoorbeeld

Jaspers - Eyers

Ook Jaspers-Eyers kiest voor Geo-IT LastenboekLink. Zo wordt het moederlastenboek centraal beheerd met de software Geo-IT LastenboekLink.

Tot 10 gebruikers kan er gelijktijdig gewerkt worden aan projectlastenboeken en meetstaten. Het grote voordeel van Geo-IT LastenboekLink is dat het artikelnummer centraal staat met daaraan gekoppelde data zoals: bestek teksten, gedetailleerde hoeveelheden, eenheden, ramingsprijs, enz…

Miniatuurvoorbeeld

Federatie Wallonië-Brussel

Geo-IT voorziet in opleidingen  AutoCAD MAP en AutoCAD LT voor meer dan honderd medewerkers van de Federatie Wallonië-Brussel.

Miniatuurvoorbeeld

Service Public de Wallonie

SPW (de Waalse Overheid) heeft een raamovereenkomst met Geo-IT voor de aankoop van Autodesk-licenties en de ondersteuning van tientallen medewerkers.

Vignette

Ville de Namur

Stad Namen vond met Geo-IT de perfecte partner voor de levering, implementatie en begeleiding van tientallen gebruikers van AutoCAD LT en AutoCAD Civil 3D, voor het beheer van wegen, drainagenetwerken en voor topografisch onderzoek.

Miniatuurvoorbeeld

ARCHIPELAGO - BAEV / AR-TE

Geo-IT ondersteunt al enkele jaren het architectenbureau Archipelago / BAEV / AR-TE bij het beheer van de software Geo-IT LastenboekLink en voorziet in opleidingen op maat..

Miniatuurvoorbeeld

Llox architects

Sinds 2012 werkt LLOX architecten - lid van ASSAR ARCHITECTS - nauw samen met Geo-IT. Dankzij het advies op maat van Geo-IT wordt het BIM-proces toegepast vanaf de ontwerpfase.

Miniatuurvoorbeeld

ASSAR Architectes

Assar Architecten kiest voor de nieuwste opleidingen georganiseerd door Geo-IT zoals Civil3D, InfraWorks, Dynamo en Revit.

 

Miniatuurvoorbeeld

NAVO

De NATO gebruikt BIM360 Docs om haar bestanden te beheren, met ondersteuning van Geo-IT.

Miniatuurvoorbeeld

Vivaqua

Vivaqua, het waterleidingbedrijf in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, gebruikt de module Geo-IT GIS Verkeerssignalisatie voor het intekenen van signalisatieplannen, omleidingen, verkeersborden,.. voor de werken die ze uitvoeren bij Inname Openbaar Domein. Bij de controle en handhaving op het terrein werkt de toepassing op smartphone en tablet.

Miniatuurvoorbeeld

Brandweer Brussel

SIAMU (Service d'Incendie et d'Aide Médicale Urgent de la Région de Bruxelles-Capitale) werkt samen met Geo-IT voor opleidingen op maat van de technische afdeling en voor het beheer van zijn AutoCAD MAP-licenties.

Miniatuurvoorbeeld

Frame Products NV

Frame Products NV, gebruikt Revit en de toepassing Geo-IT ViewGenerator om geprefabriceerde wanden te modelleren. Dankzij de opleiding en het advies van Geo-IT is Frame Products NV in haar eigen productie-eenheid gestart met BIM.

Miniatuurvoorbeeld

D+A Consult

D+A Consult, een regionaal plannings-, infrastructuur- en bouwadviesbureau, lanceert BIM met behulp van de Autodesk AEC Collection software en aangepaste Geo-IT-uitbreidingen.

Miniatuurvoorbeeld

Proximus

Proximus Brussel verkiest Geo-IT voor de levering van Autodedesk licenties en AutoCAD MAP-ondersteuning, voor meer dan honderd gebruikers.

Miniatuurvoorbeeld

ORES

Via Geo-IT loopt een raamcontract bij ORES, de toonaangevende beheerder van elektriciteits- en aardgasdistributienetwerken in Wallonië, voor de aankoop van meer dan honderd Autodesk-licenties voor het beheer van gebouwen en pijpleidingsnetwerken.

Vignette

Colas Belgium

Colas Belgium, actief in de bouw, het onderhoud van wegen en elke andere vorm van transportinfrastructuur (lucht, spoor, zee) en stedenbouw, koos enerzijds voor Geo-IT voor softwarebeheer en anderzijds voor assistentie bij het maken van fotografische inventarissen van wegenwerken en ondergrondse saneringsnetwerken.

Miniatuurvoorbeeld

Stugalux

De STUGALUX groep, gespecialiseerd in vastgoedbeheer in het Groothertogdom Luxemburg en geadviseerd door Geo-IT, kiest voor de BIM360 software om haar volledige vastgoedportefeuille te beheren gekoppeld aan MS Dynamics.

Miniatuurvoorbeeld

2Rebuild / ARCHI-Co

Met de ondersteuning van Geo-IT werken 2Rebuild en ARCHI-Co samen op het Autodesk BIM 360 samenwerkingsplatform. Ze maken ook gebruik van de Geo-IT LastenboekLink. Via één van de vele functionaliteiten kunnen ze de metingen in Revit, het Excel bestand en specificaties automatisch te koppelen. Met andere woorden, wanneer een hoeveelheid verandert in Revit, wordt deze overal direct bijgewerkt.