Opleidingen

Tijdens deze 2-daagse opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit. Dit gaat van het opbouwen van een ontwerp, tot het opmaken van het 3D model, om uiteindelijk de nodige plannen en bijbehorende documenten te genereren.
Naar opleiding

Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit Architecture. Deze opleiding sluit aan op de tweedaagse Revit Basis.
Naar opleiding

Tijdens deze 1-daagse opleiding leren we de basis voor het aanmaken van Revit componenten.
Naar opleiding

Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit Structure. Deze opleiding sluit aan op de tweedaagse Revit Basis.  
Naar opleiding

Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we Sanitaire en Elektrische systemen onder Revit MEP.
Naar opleiding

Leren werken met Revit met de nadruk op het opvragen van informatie in het BIM model: het model ontdekken, hoeveelheden eruit halen, filteren, snedes maken en plannen opmaken.Je leert ook de basisfuncties om kleine aanpassingen door te voeren.
Naar opleiding

Leren welke aspecten van BIM een impact kunnen hebben op de praktische werking binnen de bedrijfsorganisatie en de relatie met klanten en leveranciers.
Naar opleiding

Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we BB/SfB, de Belgische Revit Standards, BIM protocollen en IFC uitwisseling. Hierbij maken we gebruik van Revit en de Revit Standards template.
Naar opleiding

Leer snel en efficiënt omgaan met BIM360 Docs.
Naar opleiding

U leert de software inzetten voor het verwerken van ruwe scandata (al dan niet gecombineerd met ruwe landmeetgegevens) tot een Point Cloud, welke op zijn beurt in andere Autodesk software verder verwerkt kan worden (AutoCAD, Civil 3D, Autodesk Revit, Infraworks,…).
Naar opleiding

Bij deze opleiding leer je hoe Dynamo kan worden gebruikt als een instrument voor parameter manipulatie, project automatisering en interoperabiliteit.
Naar opleiding

Tijdens deze 1-daagse opleiding leer je Autodesk Navisworks efficiënt gebruiken.
Naar opleiding

Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de mogelijkheden die Autodesk Infraworks u kan bieden op vlak van weg- en brugontwerp en de uitwisseling naar Civil 3D en Revit.
Naar opleiding

Leren werken met Autodesk Vehicle Tracking. Autodesk Vehicle Tracking is de geïntegreerde Autodesk-oplossing voor het simuleren van voertuigbewegingen. Daarnaast biedt de software ook dynamische tools voor het ontwerpen van parkeerplaatsen en rotondes.
Naar opleiding

Met de basiscursus Autodesk Civil 3D leert u de aanmaak van terreinmodellen, lengte- en dwarsprofielen, volumeberekening en visualisatie van grondverzet.
Naar opleiding

U leert Civil 3D te gebruiken voor wegenontwerp.
Naar opleiding

U leert de software inzetten voor het verwerken van ruwe landmeetgegevens en GPS-metingen tot een AutoCAD (Civil 3D) tekening.
Naar opleiding

Leer de Subassembly Composer in Civil 3D te gebruiken.
Naar opleiding

U leert hoe u rioleringen ontwerpt in Autodesk Civil 3D. Verder wordt gezien hoe deze te projecteren op lengte- en dwarsprofiel, en deze dynamisch aan te passen, exporteren, enz...
Naar opleiding

Dankzij deze opleiding bent u in staat om uw AutoCAD tekeningen te combineren met GIS-achtergrondkaarten en databanken.
Naar opleiding

Deze opleiding is gericht op iedereen die in korte tijd de belangrijkste nieuwe mogelijkheden van de recentste versies van AutoCAD LT of AutoCAD wil leren aanwenden.
Naar opleiding

Creëer, wijzig en beheer Piping and Instrumentation Diagrams (P&ID’s) sneller en op efficiëntere wijze met de AutoCAD® Plant 3D software.
Naar opleiding

Tijdens deze tweedaagse opleiding overlopen we de basisfuncties van AutoCAD Plant 3D, om o.a. vanuit een schematisch plan (P&ID) een 3D model te genereren. Hierbij kunnen ook basis structuurelementen zoals loopplatformen, trappen, ladders,… geïntegreerd worden.
Naar opleiding

Tijdens deze 2-daagse opleiding leert u werkstukken en 3D-modellen uitbouwen door toepassing van 2D-tekeningen en efficiënte design-functies in samenwerking met een uitgebreid content center.
Naar opleiding

Tijdens deze 1-daagse opleiding leert u verdere functies toe te passen om werkstukken en 3D-modellen te bewerken en op een dynamische manier te genereren.
Naar opleiding

Tijdens deze 1-daagse opleiding leert u om functies toe te passen voor de ontwikkeling van plaatstaal onderdelen.
Naar opleiding

Snel aan de slag met Fusion 360 Met Autodesk Fusion 360 kan er een 3D ontwerp worden gecreëerd samen met anderen in een cloudomgeving. Hiermee kun je CAD-data uit bijna iedere denkbare bron binnen je ontwerpen integreren en wijzigen.
Naar opleiding

In deze opleiding wordt een basiskennis van relationele databanken en SQL uitgebreid tot het opslaan en bewerken van geometrische gegevens.
Naar opleiding

Met deze training, en de gratis open source software, bent u in staat om zelf geoloketten te bouwen, die u kan integreren binnen uw eigen website, gebruik makend van uw bestaande GIS gegevens en databanken.
Naar opleiding

Deze eendaagse opleiding laat de beheerder van de Geo-IT GIS™ software toe om de inhoud en de lay-out van de verschillende uittreksels zelf vast te leggen of uit te breiden. De basisprincipes van HTML, XML en XSLT worden uitgelegd en toegepast.
Naar opleiding

Opleiding om de basisfunctionaliteiten van SketchUp efficiënt te leren gebruiken.
Naar opleiding

Autodesk BIM 360 is een platform voor de bouwsector, waarmee u verschillende documenten kan beheren en de communicatie kan optimaliseren op één centrale plaats.
Naar opleiding

Tijdens deze opleiding overlopen we alle functies om ons Revit project visueel aanspreekbaar te maken. Dit gaat van kleurplannen tot 3D perspectief-render-beelden tot animaties rechtstreeks vanuit Revit. Tevens bekijken we andere software om het geheel compleet te kunnen maken.
Naar opleiding