Opleidingen

  In deze opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit.  Dit gaat van het raadplegen van een model, tot het opbouwen van een ontwerp, het opmaken van het 3D model, om uiteindelijk de nodige plannen en bijbehorende documenten te genereren.
Naar opleiding
  Opleiding over de specifieke Architecture functies van Revit zoals trappen, gordijngevels, fasering … inclusief introductie tot Family editing.
Naar opleiding
Tijdens deze 12u durende opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit Structure wat betreft beton. Deze opleiding sluit aan op de tweedaagse Revit Basis.
Naar opleiding
Tijdens deze 4u durende opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit Structure wat betreft staal. Deze opleiding sluit aan op de tweedaagse Revit Basis.
Naar opleiding
  Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit Structure.
Naar opleiding
  Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we HVAC systemen en luchtkanalen onder Revit MEP. U gaat nieuwe elementen plaatsen en koppelen, leidingen genereren en automatisch bewerken a.d.h.v.
Naar opleiding
  Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we Sanitaire en Elektrische systemen onder Revit MEP.
Naar opleiding
Deze 1-daagse opleiding past de opleiding Revit Standards toe in de praktijk.
Naar opleiding
In deze opleiding van één dag leert u werken met Revit met de nadruk op het opvragen van informatie in het BIM model: het model ontdekken, hoeveelheden eruit halen, filteren, snedes maken en plannen/views opmaken.  Je leert ook de basisfuncties om kleine aanpassingen door te voeren.
Naar opleiding
Dynamo is een open source grafische programmeertaal op Revit. Dynamo kan worden gebruikt voor het aanpassen van ontwerp processen binnen Revit of voor het automatiseren van repetetieve taken. Zo is dynamo van toepassing zowel bij de ontwerper als bij de uitvoerder.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we BB/SfB, IFC, de Belgische Revit Standards en het WTCB BIM protocol. Hierbij maken we gebruik van Revit en de Revit Standards template. Cursusinhoud Classificatiesystemen
Naar opleiding
Revit beschikt standaard over Revit worksharing mechanisme waardoor je met verschillende personen kan samenwerken aan één of gelinked BIM modellen.
Naar opleiding
Cursusinhoud BIM protocol en BIM uitvoeringsplan. Doel van het BIM protocol. BIM uitvoeringsplan analyseren. Per groep van object specifieke aanleververeisten.
Naar opleiding
Leer snel en efficiënt omgaan met BIM 360 Docs tijdens deze halve dag opleiding BIM 360 Docs.
Naar opleiding
1 dag opleiding over de verschillende aspecten van BIM zoals software en 3D modellen, en hoe je BIM kan inzetten in uw organisatie voor uw werkzaamheden.
Naar opleiding
  Basisopleiding van alle functies in 2D voor gebruikers van AutoCAD LT en AutoCAD
Naar opleiding
  Deze opleiding is gericht op iedereen die in korte tijd de belangrijkste nieuwe mogelijkheden van de recentste versies van AutoCAD LT of AutoCAD wil leren aanwenden.
Naar opleiding
Creëer, wijzig en beheer Piping and Instrumentation Diagrams (P&ID’s) sneller en op efficiëntere wijze met de AutoCAD® Plant 3D software.
Naar opleiding
2-daagse opleiding over het aanmaken van terreinmodellen, lengte- en dwarsprofielen, volumeberekening en visualisatie van grondverzet.
Naar opleiding
U leert de software inzetten voor het verwerken van ruwe landmeetgegevens en GPS-metingen tot een AutoCAD (Civil 3D) tekening. Deze gegevens kunnen tot een ruwe of een afgewerkte tekening omgezet worden. Eventueel kunnen netwerken vereffend worden volgens verschillende methodes.
Naar opleiding
U leert Civil 3D te gebruiken voor wegenontwerp.
Naar opleiding
U leert hoe u rioleringen ontwerpt in Autodesk Civil 3D. Verder wordt gezien hoe deze te projecteren op lengte- en dwarsprofiel, en deze dynamisch aan te passen, exporteren, enz...
Naar opleiding
Leer de Subassembly Composer in Civil 3D te gebruiken.
Naar opleiding
Bij deze opleiding leer je hoe Dynamo kan worden gebruikt als een instrument voor automatisering en aanpassingen in Civil 3D
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding leer je Autodesk Navisworks efficiënt gebruiken.
Naar opleiding
Dankzij deze cursus bent u in staat om snel, eenvoudig én in 3D conceptuele ontwerpen op te maken van een stads- of plattelandsomgeving.
Naar opleiding
Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de mogelijkheden die Autodesk Infraworks u kan bieden op vlak van weg- en brugontwerp en de uitwisseling naar Civil 3D en Revit.
Naar opleiding
Leren werken met Autodesk Vehicle Tracking. Autodesk Vehicle Tracking is de geïntegreerde Autodesk-oplossing voor het simuleren van voertuigbewegingen. Daarnaast biedt de software ook dynamische tools voor het ontwerpen van parkeerplaatsen en rotondes.
Naar opleiding
Tijdens deze eendaagse training leert u hoe u de software kunt gebruiken om ruwe scangegevens (al dan niet gecombineerd met ruwe landmeet gegevens) te verwerken tot een puntenwolk, die op zijn beurt weer verwerkt kan worden in andere software zoals: AutoCAD, Civil 3D, Autodesk Revit, Infraworks,
Naar opleiding
De AEC collection bevat veel meer tools en programma’s dan enkel Revit en AutoCAD. De programma’s Infraworks, Civil 3D en Vehicle Tracking, zijn nuttig voor het ontwerp en de positie van het gebouw in zijn ruimtelijke omgeving.
Naar opleiding
Tijdens deze 3-daagse opleiding leert u werkstukken en 3D-modellen uitbouwen door toepassing van 2D-tekeningen en efficiënte design-functies in samenwerking met een uitgebreid content center.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding leert u verdere functies toe te passen om werkstukken en 3D-modellen te bewerken en op een dynamische manier te genereren.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding leert u om functies toe te passen voor de ontwikkeling van plaatstaal onderdelen.
Naar opleiding
Snel aan de slag met Fusion 360 Met Autodesk Fusion 360 kan er een 3D ontwerp worden gecreëerd samen met anderen in een cloudomgeving. Hiermee kun je CAD-data uit bijna iedere denkbare bron binnen je ontwerpen integreren en wijzigen.
Naar opleiding
Geo-IT is een erkend Autodesk Certification Center, waardoor u bij ons terecht kan voor het behalen van een officieel Autodesk Certified Professional of Autodesk Certified User diploma.
Naar opleiding
QGIS is een volwaardige desktop GIS toepassing die gratis kan gedownload worden als ‘open source’ software. QGIS heeft in de laatste jaren een enorme evolutie ondergaan en is op korte tijd uitgegroeid tot een toepassing die de meest gangbare GIS taken aan kan.
Naar opleiding
In deze opleiding wordt een basiskennis van relationele databanken en SQL uitgebreid tot het opslaan en bewerken van geometrische gegevens.
Naar opleiding
PostgreSQL – PostGIS is een uiterst krachtig open source databank management systeem dat wereldwijd gebruikt wordt voor het opslaan, beheren en analyseren van geografische informatie volgens de OpenGIS standaarden.
Naar opleiding
Met deze training, en de gratis open source software, bent u in staat om zelf geoloketten te bouwen, die u kan integreren binnen uw eigen website, gebruik makend van uw bestaande GIS gegevens en databanken.
Naar opleiding
Eenmaal een eigen web GIS loket opgezet met kaarten en standaard knoppen, is het tijd om een stap verder te gaan en meer complexe toepassingen te bouwen. Programmeurs kunnen de MapGuide API gebruiken om eigen functionaliteiten toe te voegen aan het GIS loket.
Naar opleiding
Deze eendaagse opleiding laat de beheerder van de Geo-IT GIS™ software toe om de inhoud en de lay-out van de verschillende uittreksels zelf vast te leggen of uit te breiden.
Naar opleiding
Geo-IT geeft SkechUp opleidingen via de organisatie Confederatie Bouw.
Naar opleiding
Met Autodesk FormIt Pro kunnen architectuur-, ingenieurs- en constructieprofessionals (AEC) bouwprojecten maken, samenwerken en analyseren - op het web, een iPad of de desktop.
Naar opleiding