Opleidingen

In deze opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit.
Naar opleiding
Opleiding over de specifieke Architecture functies van Revit zoals trappen, gordijngevels, fasering … inclusief introductie tot Family editing.
Naar opleiding
Opleiding over het maken van je eigen gepersonaliseerde Revit Families.
Naar opleiding
  Tijdens deze 2-daagse opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit Structure.
Naar opleiding
Tijdens deze opleiding overlopen we HVAC systemen en luchtkanalen onder Revit MEP. U gaat nieuwe elementen plaatsen en koppelen, leidingen genereren en automatisch bewerken a.d.h.v. de voorwaarden van het gebouw en hieruit de nodige informatie terugwinnen zoals bv. de totale leidinglengte.
Naar opleiding
Tijdens deze opleiding overlopen we Sanitaire en Elektrische systemen onder Revit MEP.
Naar opleiding
Deze 1-daagse opleiding past de opleiding Revit Standards toe in de praktijk. Zo leer je met deze opleiding een template aanmaken volgens de Revit Standard specifiek voor uw organisatie.
Naar opleiding
In deze opleiding van één dag leert u werken met Revit met de nadruk op het opvragen van informatie in het BIM model: het model ontdekken, hoeveelheden eruit halen, filteren, snedes maken en plannen/views opmaken.  Je leert ook de basisfuncties om kleine aanpassingen door te voeren.
Naar opleiding
Dynamo is een open source grafische programmeertaal op Revit.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we BB/SfB, IFC, de Belgische Revit Standards en het WTCB BIM protocol.
Naar opleiding
  Basisopleiding van alle functies in 2D voor gebruikers van AutoCAD LT en AutoCA
Naar opleiding
Dankzij deze opleiding bent u in staat om uw AutoCAD tekeningen te combineren met GIS-achtergrondkaarten en databanken.
Naar opleiding
  Creëer, wijzig en beheer Piping and Instrumentation Diagrams (P&ID’s) sneller en op efficiëntere wijze met de AutoCAD Plant 3D software.
Naar opleiding
Inhoud Opzetten van een template Textstyle – Dimstyle – Pointstyle – Lagen – Layout – ... Options Extra teken commando’s Fields Table Block editor Attributen. Werken met layer states Layerfi
Naar opleiding
Tijdens deze opleiding leer je werkstukken in 2D en 3D uitbouwen door toepassing van efficiënte design-functies in samenwerking met een uitgebreid content center.
Naar opleiding
Leren werken met Autodesk Vehicle Tracking. Autodesk Vehicle Tracking is de geïntegreerde Autodesk-oplossing voor het simuleren van voertuigbewegingen. Daarnaast biedt de software ook dynamische tools voor het ontwerpen van parkeerplaatsen en rotondes.
Naar opleiding
Snel aan de slag met Fusion 360.
Naar opleiding
Leer de Subassembly Composer in Civil 3D te gebruiken.
Naar opleiding
Bij deze opleiding leer je hoe Dynamo kan worden gebruikt als een instrument voor automatisering en aanpassingen in Civil 3D
Naar opleiding
Dankzij deze cursus bent u in staat om snel, eenvoudig én in 3D conceptuele ontwerpen op te maken van een stads- of plattelandsomgeving.
Naar opleiding
Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de mogelijkheden die Autodesk Infraworks u kan bieden op vlak van weg- en brugontwerp en de uitwisseling naar Civil 3D en Revit.
Naar opleiding
Tijdens deze eendaagse training leert u hoe u de software kunt gebruiken om ruwe scangegevens (al dan niet gecombineerd met ruwe landmeet gegevens) te verwerken tot een puntenwolk, die op zijn beurt weer verwerkt kan worden in andere software zoals: AutoCAD, Civil 3D, Autodesk Revit, Infraworks,
Naar opleiding
Met Autodesk FormIt Pro kunnen architectuur-, ingenieurs- en constructieprofessionals (AEC) bouwprojecten maken, samenwerken en analyseren - op het web, een iPad of de desktop.
Naar opleiding
1 dag opleiding over de verschillende aspecten van BIM zoals software en 3D modellen, en hoe je BIM kan inzetten in uw organisatie voor uw werkzaamheden.
Naar opleiding
Leer snel en efficiënt omgaan met Autodesk Docs tijdens deze halve dag opleiding Cursusinhoud Introductie Overzicht Autodesk Construction Cloud   Interface
Naar opleiding
QGIS is een volwaardige desktop GIS toepassing die gratis kan gedownload worden als ‘open source’ software.
Naar opleiding
Met deze training, en de gratis open source software, bent u in staat om zelf geoloketten te bouwen, die u kan integreren binnen uw eigen website, gebruik makend van uw bestaande GIS gegevens en databanken.
Naar opleiding
Eenmaal een eigen web GIS loket opgezet met kaarten en standaard knoppen, is het tijd om een stap verder te gaan en meer complexe toepassingen te bouwen. Programmeurs kunnen de MapGuide API gebruiken om eigen functionaliteiten toe te voegen aan het GIS loket.
Naar opleiding
PostgreSQL – PostGIS is een uiterst krachtig open source databank management systeem dat wereldwijd gebruikt wordt voor het opslaan, beheren en analyseren van geografische informatie volgens de OpenGIS standaarden.
Naar opleiding
In deze opleiding wordt een basiskennis van relationele databanken en SQL uitgebreid tot het opslaan en bewerken van geometrische gegevens.
Naar opleiding
Deze eendaagse opleiding laat de beheerder van de Geo-IT GIS™ software toe om de inhoud en de lay-out van de verschillende uittreksels zelf vast te leggen of uit te breiden.
Naar opleiding
Geo-IT geeft SkechUp opleidingen via de organisatie Embuild (Confederatie Bouw).
Naar opleiding
Geo-IT is een erkend Autodesk Certification Center, waardoor u bij ons terecht kan voor het behalen van een officieel Autodesk Certified Professional of Autodesk Certified User diploma.
Naar opleiding
AGENDA Geo-IT GIS™ Infodag voor lokale besturen 11/06/2024 08u45 – 09u30 | Ontvangst
Naar opleiding
Workshop Geo-IT GIS Beheer Groen & Publieke Ruimte & AI Ontdek hoe Geo-IT's "Start2Green" en "SmartGreen" kunnen helpen bij het beheren van de publieke ruimte tijdens onze gr
Naar opleiding