Opleidingen

In deze 2-daagse opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit.  Dit gaat van het raadplegen van een model, tot het opbouwen van een ontwerp, het opmaken van het 3D model, om uiteindelijk de nodige plannen en bijbehorende documenten te genereren.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit Architecture. Deze opleiding sluit aan op de tweedaagse Revit Basis.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit Structure. Deze opleiding sluit aan op de tweedaagse Revit Basis.  
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding leren we de basis voor het aanmaken van Revit componenten.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we BB/SfB, de Belgische Revit Standards, BIM protocollen en IFC uitwisseling. Hierbij maken we gebruik van Revit en de Revit Standards template.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we Sanitaire en Elektrische systemen onder Revit MEP.
Naar opleiding
Tijdens deze opleiding overlopen we alle functies om ons Revit project visueel aanspreekbaar te maken. Dit gaat van kleurplannen tot 3D perspectief-render-beelden tot animaties rechtstreeks vanuit Revit. Tevens bekijken we andere software om het geheel compleet te kunnen maken.
Naar opleiding
Revit View Properties Leer de verschillen tussen de soorten views van Revit en hoe ze optimaal te benutten met hun specifieke eigenschappen. 
Naar opleiding
Revit en Civil3D coördinaten  Leer omgaan met Project en Survey base points in Revit om projecten exact te lokaliseren (zowel in ligging als in hoogte), om modellen te oriënteren en onderling op elkaar af te stemmen.
Naar opleiding
Leren werken met Revit met de nadruk op het opvragen van informatie in het BIM model: het model ontdekken, hoeveelheden eruit halen, filteren, snedes maken en plannen opmaken.Je leert ook de basisfuncties om kleine aanpassingen door te voeren.
Naar opleiding
Leren welke aspecten van BIM een impact kunnen hebben op de praktische werking binnen de bedrijfsorganisatie en de relatie met klanten en leveranciers.
Naar opleiding
Leer snel en efficiënt omgaan met BIM360 Docs.
Naar opleiding
Bij deze opleiding leer je hoe Dynamo kan worden gebruikt als een instrument voor parameter manipulatie, project automatisering en interoperabiliteit.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding leer je Autodesk Navisworks efficiënt gebruiken.
Naar opleiding
Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de mogelijkheden die Autodesk Infraworks u kan bieden op vlak van weg- en brugontwerp en de uitwisseling naar Civil 3D en Revit.
Naar opleiding
Leren werken met Autodesk Vehicle Tracking. Autodesk Vehicle Tracking is de geïntegreerde Autodesk-oplossing voor het simuleren van voertuigbewegingen. Daarnaast biedt de software ook dynamische tools voor het ontwerpen van parkeerplaatsen en rotondes.
Naar opleiding
Met de basiscursus Autodesk Civil 3D leert u de aanmaak van terreinmodellen, lengte- en dwarsprofielen, volumeberekening en visualisatie van grondverzet.
Naar opleiding
U leert Civil 3D te gebruiken voor wegenontwerp.
Naar opleiding
U leert de software inzetten voor het verwerken van ruwe landmeetgegevens en GPS-metingen tot een AutoCAD (Civil 3D) tekening.
Naar opleiding
U leert hoe u rioleringen ontwerpt in Autodesk Civil 3D. Verder wordt gezien hoe deze te projecteren op lengte- en dwarsprofiel, en deze dynamisch aan te passen, exporteren, enz...
Naar opleiding
Deze opleiding is gericht op iedereen die in korte tijd de belangrijkste nieuwe mogelijkheden van de recentste versies van AutoCAD LT of AutoCAD wil leren aanwenden.
Naar opleiding
Leer de Subassembly Composer in Civil 3D te gebruiken.
Naar opleiding
Dankzij deze opleiding bent u in staat om uw AutoCAD tekeningen te combineren met GIS-achtergrondkaarten en databanken.
Naar opleiding
Creëer, wijzig en beheer Piping and Instrumentation Diagrams (P&ID’s) sneller en op efficiëntere wijze met de AutoCAD® Plant 3D software.
Naar opleiding
Tijdens deze tweedaagse opleiding overlopen we de basisfuncties van AutoCAD Plant 3D, om o.a. vanuit een schematisch plan (P&ID) een 3D model te genereren. Hierbij kunnen ook basis structuurelementen zoals loopplatformen, trappen, ladders,… geïntegreerd worden.
Naar opleiding
Snel aan de slag met Fusion 360 Met Autodesk Fusion 360 kan er een 3D ontwerp worden gecreëerd samen met anderen in een cloudomgeving. Hiermee kun je CAD-data uit bijna iedere denkbare bron binnen je ontwerpen integreren en wijzigen.
Naar opleiding
Tijdens deze 2-daagse opleiding leert u werkstukken en 3D-modellen uitbouwen door toepassing van 2D-tekeningen en efficiënte design-functies in samenwerking met een uitgebreid content center.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding leert u verdere functies toe te passen om werkstukken en 3D-modellen te bewerken en op een dynamische manier te genereren.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding leert u om functies toe te passen voor de ontwikkeling van plaatstaal onderdelen.
Naar opleiding
In deze opleiding wordt een basiskennis van relationele databanken en SQL uitgebreid tot het opslaan en bewerken van geometrische gegevens.
Naar opleiding
Met deze training, en de gratis open source software, bent u in staat om zelf geoloketten te bouwen, die u kan integreren binnen uw eigen website, gebruik makend van uw bestaande GIS gegevens en databanken.
Naar opleiding
Deze eendaagse opleiding laat de beheerder van de Geo-IT GIS™ software toe om de inhoud en de lay-out van de verschillende uittreksels zelf vast te leggen of uit te breiden. De basisprincipes van HTML, XML en XSLT worden uitgelegd en toegepast.
Naar opleiding
Opleiding om de basisfunctionaliteiten van SketchUp efficiënt te leren gebruiken.
Naar opleiding
Autodesk Certified User/Professional Examen  
Naar opleiding
Infosessie BIM 360 Design voor Infrastructuur Tijdens deze gratis infosessie overlopen we hoe je met BIM 360 Docs en 
Naar opleiding