Opleidingen

Tijdens deze eendaagse training leert u hoe u de software kunt gebruiken om ruwe scangegevens (al dan niet gecombineerd met ruwe landmeet gegevens) te verwerken tot een puntenwolk, die op zijn beurt weer verwerkt kan worden in andere software zoals: AutoCAD, Civil 3D, Autodesk Revit, Infraworks,
Naar opleiding
1 dag opleiding over gevorderde technieken voor krachtige Revit Families met gebruik van nested families en shared parameters.  
Naar opleiding
Tijdens deze tweedaagse opleiding overlopen we de basisfuncties van AutoCAD Plant 3D, om o.a. vanuit een schematisch plan (P&ID) een 3D model te genereren. Hierbij kunnen ook basis structuurelementen zoals loopplatformen, trappen, ladders,… geïntegreerd worden.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding leer je Autodesk Navisworks efficiënt gebruiken.
Naar opleiding
Creëer, wijzig en beheer Piping and Instrumentation Diagrams (P&ID’s) sneller en op efficiëntere wijze met de AutoCAD® Plant 3D software.
Naar opleiding
Dankzij deze opleiding bent u in staat om uw AutoCAD tekeningen te combineren met GIS-achtergrondkaarten en databanken.
Naar opleiding
Snel aan de slag met Fusion 360 Met Autodesk Fusion 360 kan er een 3D ontwerp worden gecreëerd samen met anderen in een cloudomgeving. Hiermee kun je CAD-data uit bijna iedere denkbare bron binnen je ontwerpen integreren en wijzigen.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we BB/SfB, IFC, de Belgische Revit Standards en het WTCB BIM protocol. Hierbij maken we gebruik van Revit en de Revit Standards template.
Naar opleiding
Leren werken met Autodesk Vehicle Tracking. Autodesk Vehicle Tracking is de geïntegreerde Autodesk-oplossing voor het simuleren van voertuigbewegingen. Daarnaast biedt de software ook dynamische tools voor het ontwerpen van parkeerplaatsen en rotondes.
Naar opleiding
Leren werken met Revit met de nadruk op het opvragen van informatie in het BIM model: het model ontdekken, hoeveelheden eruit halen, filteren, snedes maken en plannen opmaken.Je leert ook de basisfuncties om kleine aanpassingen door te voeren.
Naar opleiding
1 dag opleiding over de verschillende aspecten van BIM zoals software en 3D modellen, en hoe je BIM kan inzetten in uw organisatie voor uw werkzaamheden.
Naar opleiding
Leer de Subassembly Composer in Civil 3D te gebruiken.
Naar opleiding
2-daagse opleiding over het aanmaken van terreinmodellen, lengte- en dwarsprofielen, volumeberekening en visualisatie van grondverzet.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we Sanitaire en Elektrische systemen onder Revit MEP.
Naar opleiding
3-daagse basisopleiding van alle functies in 2D voor gebruikers van AutoCAD LT en AutoCAD
Naar opleiding
U leert de software inzetten voor het verwerken van ruwe landmeetgegevens en GPS-metingen tot een AutoCAD (Civil 3D) tekening.
Naar opleiding
Bij deze opleiding leer je hoe Dynamo kan worden gebruikt als een instrument voor parameter manipulatie, project automatisering en interoperabiliteit.
Naar opleiding
2-daagse opleiding van alle basisfuncties van Revit om BIM modellen te ontwerpen
Naar opleiding
Tijdens deze 2-daagse opleiding leert u werkstukken en 3D-modellen uitbouwen door toepassing van 2D-tekeningen en efficiënte design-functies in samenwerking met een uitgebreid content center.
Naar opleiding
2-daagse opleiding over de specifieke Architecture functies van Revit zoals trappen, gordijngevels, fasering … inclusief introductie tot Family editing. Deze opleiding sluit aan op de tweedaagse Revit Basis.
Naar opleiding
U leert hoe u rioleringen ontwerpt in Autodesk Civil 3D. Verder wordt gezien hoe deze te projecteren op lengte- en dwarsprofiel, en deze dynamisch aan te passen, exporteren, enz...
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding overlopen we alle basisfuncties van Revit Structure. Deze opleiding sluit aan op de tweedaagse Revit Basis.  
Naar opleiding
Leer snel en efficiënt omgaan met BIM360 Docs.
Naar opleiding
Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de mogelijkheden die Autodesk Infraworks u kan bieden op vlak van weg- en brugontwerp en de uitwisseling naar Civil 3D en Revit.
Naar opleiding
Deze opleiding is gericht op iedereen die in korte tijd de belangrijkste nieuwe mogelijkheden van de recentste versies van AutoCAD LT of AutoCAD wil leren aanwenden.
Naar opleiding
U leert Civil 3D te gebruiken voor wegenontwerp.
Naar opleiding
In deze opleiding wordt een basiskennis van relationele databanken en SQL uitgebreid tot het opslaan en bewerken van geometrische gegevens.
Naar opleiding
Met deze training, en de gratis open source software, bent u in staat om zelf geoloketten te bouwen, die u kan integreren binnen uw eigen website, gebruik makend van uw bestaande GIS gegevens en databanken.
Naar opleiding
Deze eendaagse opleiding laat de beheerder van de Geo-IT GIS™ software toe om de inhoud en de lay-out van de verschillende uittreksels zelf vast te leggen of uit te breiden. De basisprincipes van HTML, XML en XSLT worden uitgelegd en toegepast.
Naar opleiding
Opleiding om de basisfunctionaliteiten van SketchUp efficiënt te leren gebruiken.
Naar opleiding
Revit is dé software om BIM te doen; maar de manier waarop we samenwerken moet ook conform afspraken en spelregels gebeuren.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding leert u verdere functies toe te passen om werkstukken en 3D-modellen te bewerken en op een dynamische manier te genereren.
Naar opleiding
Tijdens deze 1-daagse opleiding leert u om functies toe te passen voor de ontwikkeling van plaatstaal onderdelen.
Naar opleiding
Revit View Properties Leer de verschillen tussen de soorten views van Revit en hoe ze optimaal te benutten met hun specifieke eigenschappen. 
Naar opleiding
Presentatieplannen met Revit Niet enkel 3D presentaties maar vooral het aanmaken van correcte 2D plannen komt in deze opleiding aan bod: Inhoud:
Naar opleiding
Revit en Civil 3D coördinaten  Werken met Revit coördinaat systemen (project base point, survey point en internal origin) Revit links exact lokaliseren (zowel in ligging als in hoogte) en onderling op elkaar af te stemmen Coördinaten publiceren en verwerven (pub
Naar opleiding
Inhoud: BIM protocol en BIM uitvoeringsplan. Doel van het BIM protocol. BIM uitvoeringsplan analyseren. Per type object specifieke aanleververeisten. OTL implementiemodel
Naar opleiding
Dynamo voor Civil 3D Bij deze opleiding leer je hoe Dynamo kan worden gebruikt als een instrument voor automatisering en aanpassingen in Civil 3D
Naar opleiding
Autodesk Certified User/Professional Examen  
Naar opleiding
Infosessie BIM 360 Design voor Infrastructuur Tijdens deze gratis infosessie overlopen we hoe je met BIM 360 Docs en 
Naar opleiding